Google Maps вече широко разпространява новата си цветова палитра и потребителите

...
Google Maps вече широко разпространява новата си цветова палитра и потребителите
Коментари Харесай

Нови цветове на Google приложение ядоса потребителите

Google Maps вече необятно популяризира новата си цветова палитра и потребителите разбираемо са раздразнени. Въпреки че измененията не са прекомерно фрапантни, новите цветове на Гугъл Maps изненадаха потребителите и ги накараха да се почувстват неспокойни.

Reddit и Twitter са цялостни с аргументи против новия избор на цветове на Гугъл. Пътищата, които в миналото са били изобразявани с бял цвят, в този момент са сиви. Синият цвят на водните басейни в този момент е доста по-блед, а горските площи са с по-тъмен колорит на зеленото от преди. Индикаторът за маршрута също е в доста по-ярък и стряскащ наследник цвят. За тези, които употребяват Гугъл Maps от години, тези промени са притеснителни.

 

" Не съм почитател. Просто не ги харесах, когато започнах да ги виждам преди към седмица. Не са толкоз лесни за четене за мен. Ако можех, щях да се върна към старите цветове ", споделя един от потребителите на Reddit.

" Класическият Гугъл трансформира това, което беше изцяло обикновено, и го утежнява без забележима причина ", споделя различен.

Потребителите считат, че в този момент пътищата се виждат мъчно в Гугъл Maps, когато не сте нараснали мащаба. Най-голямото недоволство на хората е, че новите цветове затрудняват разглеждането на детайлите на картата, защото те са извънредно размити, написа hicomm.bg.

 

Не е ясно защо Google ненадейно реши да смени цветовете в Гугъл Maps, само че може би ядосаните консуматори ще съумеят да убедят компанията да се върне към по-старите цветове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР